Gæstebog

Skriv besked...
MichaelRab | robertshush@cavnomail.cf
11/11-2017
Howdy! buy prozac uk very good website.
PhilipEcole | jamessar@famumail.tk
11/08-2017
Hi there! buy valtrex usa good web site.
Hanne Thornvig | ht@solar.dk
29/10-2015
Vores ledergruppe har netop været til 7-retters middag hos Joachim på Sundholmsvej og hvilken succes. Sublim mad og vine og hyggen omkring gæsterne. Alle var vilde med maden og konceptet og følte sig så godt tilpas - ikke mindst takket være en meget nærværende Joachim. Der blev snakket, diskuteret, grint og udvekslet røverhistorier, og Joachim formåede at ramme plet på alle områder på sin stille og indlevende facon. Sjældent har jeg - som den der står for rigtig mange lederarrangementer - modtaget så meget positiv feedback. Som en af gæsterne sagde: ” Det var fremragende - virkelig fremragende”. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Cusina-Automoma.
Søren Kristian Hansen | cs@steenbergarchitects.dk
27/04-2015
Jeg har lige holdt min konfirmationsfest, og vi fik af nogle venner til at anbefalet Joachim. Vi ville gerne have noget der var nærværende, men stadivæk professionelt og godt. En af videoerne, som er her på hjemmesiden beskriver meget godt den måde at Joachim laver mad på, opfindsomt, legende og råt (som i: ikke så meget pynt). Vores middag blev fantastisk, fire retter: laks på fire måder, så lam med tilbehør og vildsvin på tre forskellige måder. Det blev modtaget af alle gæster som om de var på Noma. Det var langt mere end jeg havde håbet på. Tak Joachim.
Hannah Curden | dengroennedal@gmail.com
05/12-2014
Tusind tak til Det Autonome Køkken for den fornemme anretning ved min onkels mindehøjtidelighed i går. Jeg tror det var lige i hans ånd at almindelige sandwich eller pindemadder blev droppet til fordel for dine lækre godbidder serveret på så rå en facon. Tak.
Jesper Ewald | Jesper.ewald08@gmail.com
02/11-2014
Tak for en forrygende aften med en fantastisk 5 retters menu. Vi glæder os til næste gang. Mange hilsner fra Helena, Emilie, Hanne, Jette , John og Jesper. Du er på et meget højt mad niveau.
Iben Skau-Olsen | Divaen@gmail.com
08/09-2014
Joachim, du er en ener :) tak
Dominique Czort | dczort@yahoo.dk
09/05-2014
Kære Joakim, En stort om end l noget forsinket tak til dig, for at tage maden ud af vore hænder og serverer en fantastisk bryllupsmiddag for os og vore gæster ved vores bryllup i 2011. Det var en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale Cucina-Autonoma.
Perle MacDonald | perlemacdonald@hotmail.com
01/05-2014
Vi fik holdt en rigtig fantastisk "polterabend" middag - det er ikke så tit vi kvinder både får talt om - og nydt maden i over 4 timer :-) Kæmpe ros til det vidunderlige, oplevelsesrige og rigelige måltid
Anna Jensen og Jesper Olesen | anna@annadesign.dk
25/03-2014
Vi skal snart giftes og håber vi kan få Sofie til at trylle igen. Hun tog røven på alle 65 gæster - OG os - til vores dobbelt 40 års-fest i november. Når vi møder gæster første gang siden festen, skamroser de det fantastiske madeventyr. Vi fik så lækker mad og så fine historier om maden at jeg blev helt rørt. Kæmpe tak!
[ 1-10 ] 11-20 >>